halsojobb.se

Arbetsterapeut till Förenade Care

Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Arbetsterapeut till Förenade Care

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN     

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden.  Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.    

ARBETSUPPGIFTER     

Förenade Care bemanning har som uppgift att bemanna våra egna verksamheter med personal vid kort- och långtidsfrånvaro. Tjänsten innebär att du kommer att tjänstgöra på flera av våra olika verksamheter i Skåne.

Du ansvarar för arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med sjukgymnast, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

KVALIFIKATIONER

Svensk legitimation som arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL. 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

KRAV

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Visstidsanställning/timanställning

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

Ansökningar behandlas löpande.

KONTAKTPERSON

Mathias Johansson, Regionchef bemanning

0733-150104, mathiasj@forenadecare.com

Har du frågor kring tjänsten? Varmt välkommen att kontakta mig för mer information

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Förenade Care

Förenade Care AB