halsojobb.se

Arbetsterapeut till Cancerverksamheten i Solna!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Arbetsterapeut till Cancerverksamheten i Solna!

Vi erbjuder
Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor, dessutom i en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig mycket inom arbetsterapi med särskilt fokus på cancer. Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team genom bland annat internutbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.
 

Om tjänsten
Som arbetsterapeut inom cancer verksamheten träffar du vuxna patienter som behandlas för sin cancerdiagnos antingen medicinskt eller kirurgiskt. Du ingår i team där du bidrar med din kompetens för att möta patientens behov av utredning och behandling. Dina insatser är en viktig del för att skapa förutsättningar för en säker planering av vårdtiden, säker utskrivning, minskad risk för återinläggning samt att utvärdera vårdresultat. I dina uppgifter ingår bland annat:

  • kartläggning av ADL-förmåga
  • utredning av kognitiv funktion
  • rådgivning till patient och anhörig
  • hjälpmedelsutprovning och förskrivning
  • att bidra i utvecklandet av vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov
  • handledning studenter inom grundutbildning och/eller internationella studenter.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.
 

Vi söker  
Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus, där tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. Som person är du nyfiken, flexibel och påläst. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Arbetet kräver god interaktions- och kommunikationsförmåga. Du är en person som vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Vi förväntar oss ett aktivt deltagande i din egen lärprocess samt i utvecklandet/driften av vår verksamhet. Vidare har du ett stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Kvalifikationer

Krav:

- Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
 

Meriterande:

- Magister- master-, specialist- eller doktorsexamen

- Erfarenhet av att bedriva utvecklings/forskningsprojekt

- Erfarenhet av studenthandledning

- Erfarenhet av arbete inom onkologi och/eller akutsjukvård

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Cancerverksamheten i Solna!

Karolinska Universitetssjukhuset