halsojobb.se

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen i Norrtälje

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen i Norrtälje

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger råd, stöd och behandling till barn/ungdomar och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi ger även stöd och råd till familjer/närstående, samt till andra samarbetspartners inom och utanför verksamhetsområdet, som verkar runt individen.
Om tjänsten
Vi söker dig som är arbetsterapeut och vill arbeta på deltid, 50%. Uppdraget innebär arbete med barn och ungdomar som har stora och varaktiga funktionsnedsättningar, ex personer med utvecklingsstörning, autism och svåra rörelsenedsättningar. Vi ger habilitering enligt HSL, rådgivning och annat personligt stöd enligt LSS. Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att skapa delaktighet i vardagen för personer vi möter. I arbetsuppgifterna ingår att samverka med personens nätverk. Arbetet sker ofta i personens närmiljö och genom konsultativa insatser. Du förväntas också delta i planering och genomförande av utbildningar och gruppverksamhet för brukare/närstående och nätverk.  
Som arbetsterapeut är du även ärendeansvarig för vissa personer och deras familjer och det innebär att kartlägga, dokumentera och samordna insatser internt som externt. Arbetet sker i team och planering sker i samverkan med personen, föräldrar/företrädare och nätverk. I arbetslagen finns kurator, psykolog, fysioterapeut, logoped och arbetsterapeut. Du bidrar med din specifika kompetens i teamets arbete. 
Om dig
Du uppskattar möjligheten till självständigt arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet som arbetsterapeut innefattar samverkan mellan olika yrkesgrupper och andra vårdgivare och instanser. Du är utbildad arbetsterapeut och har flera års yrkeserfarenhet, samt erfarenhet och intresse av att arbeta i tvärprofessionella team. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar inom habiliteringens målgrupp är meriterande. Körkort är önskvärt då många besök sker på annan plats. 

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.
 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen i Norrtälje

Tiohundra AB