halsojobb.se

Årstagården

Hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Och tillsammans med legitimerad personal kommer du att ingå i verksamhetschefens ledningsgrupp. Låter detta intressant? Sök tjänsten som arbetsterapeut till Årstagården!

Årstagården har 79 platser varav 11 korttidsplaser, 9 BPSD platser, 9 Alkoholdemensplatser, 50 tradionella demensplatser. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling genom ombudsgrupper och nätverk. Som arbetsterapeut kommer du att ingå i flera olika team där du samarbetar med olika professioner.

Ditt uppdrag
Som arbetsterapeut kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du kommer bland annat att göra egna bedömningar av ADL, förflyttningsmöjligheter och behov av hjälpmedel. Du kommer att delta i vårdplanering och tar ansvar för förskrivning och utprovning av hjälpmedel samt ansvara för och göra tillsyn av MTP-produkter och genomför MMT-test. Vidare kommer du även delta i teamsamverkan kring vårdtagaren, till exempel gällande riskbedömningar, Flexite och Senior Alert. Tillsammans med övrig legitimerad personal ingår du i verksamhetschefens ledningsgrupp.
Arbetstiderna är förlagda helgfria vardagar på dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har dokumenterad demensutbildning. Har du erfarenhet av arbete med äldre och åldrandets sjukdomar är även det meriterande för tjänsten.

Du är analytisk och är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulla-Britt Björn, verksamhetschef, 018-727 69 34
Frida Landerhjelm, biträdande verksamhetschef, 018-727 75 78

Facklig företrädare:
Sveriges arbetsterapeuter (Saco), 018-617 41 57

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsterapeut till Årstagården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Dela detta jobb