halsojobb.se

Arbetsterapeut, sommarvikariat, Arbetsterapimottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-19

Ansök nu

Arbetsterapeut, sommarvikariat, Arbetsterapimottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Enhet arbetsterapi logopedi ingår i Länsverksamhet geriatrik neurologi rehabilitering och har 25 arbetsterapeuttjänster och 8,5 logopedtjänster. På Arbetsterapimottagningen erbjuder vi arbetsterapeutisk kompetens inom Specialistvårdens sluten- och öppenvård. Arbetsterapeuter är en efterfrågad profession och har en tydlig roll i det personcentrerade arbetet med andra professioner ofta i multiprofessionella team.

Vår arbetsgrupp har en samlad bredd och spetskompetens med både erfarna medarbetare och dem som är nyare i sin yrkesroll. Vi kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete med stöd av yrkescoach för dig som är ny i verksamheten.

Vi söker nu arbetsterapeuter för vikariat sommaren 2021!

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuter utreder och behandlar konsekvenser av sjukdom/skada som påverkar förmågan att utföra vardagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/studier och fritidssysselsättning. Placering inom verksamheten erbjuds i dialog med sökande. Du som är ny arbetsterapeut hos oss erbjuds erfaren handledare.

I arbetet ingår utredning/bedömning samt planering av och genomförande av interventioner i arbetsterapi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. För rollen krävs att du kan uttrycka och förstå det svenska språket i tal och skrift väl. Har du klinisk erfarenhet i specialistvård ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har körkort.

Du som söker är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du är självgående i ditt arbete och tar själv ansvar för att strukturera och driva ditt arbete. För rollen krävs att du är flexibel och har förmåga att lätt kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-19

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist

Enhetschef

Telefon: +4660182010

E-post: maria.sandquist@rvn.se

 

Anna-Lena Burström

Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: +4660145600

E-post: anna.lena.burstrom@rvn.se

Dela detta jobb

Arbetsterapeut, sommarvikariat, Arbetsterapimottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland