halsojobb.se

Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare.

På Hälso-/sjukvårds-teamet i Herrljunga arbetar vi för att hjälpa äldre- och personer med sviktande hälsa. Genom hemsjukvård skapar vi en delaktighet och en god omsorg för våra patienter. Välkommen till vårt team!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig arbetsterapeut som vill arbeta inom hemsjukvården i Herrljunga kommun. Hemsjukvården innefattar både ordinärt boende och särskilt boende. 

På vår enhet arbetar vi både individuellt och i team med omvårdnadsansvar, dokumentation i verksamhetssystemet VIVA och har ett nära samarbete med såväl primärvården som omvårdnadspersonal, biståndshandläggare, sjuksköterskor och andra hälsoinsatser. Vi ingår även i vårdplaneringsteamet. 

Vi är en trivsam grupp med totalt fem arbetsterapeuter, tre fysioterapeuter och en rehabassistent som tillsammans utgör vår Rehabverksamhet. Samarbete och samverkan mellan kollegor är nyckelord i vår verksamhet och något vi ser som en förutsättning för gott arbete. Eftersom vi arbetar i en liten kommun och har ett tätt samarbete med varandra är vår verksamhet en lämplig arbetsplats även för dig som inte har erfarenhet 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. 

Erfarenhet av arbete som arbetsterapeut är meriterande men vi välkomnar även dig som är nyutbildad att söka. 

B-körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Föräldravikariat på 1 år med omfattning enligt överenskommelse
Varaktighet: 6 månader eller längre
Antal platser: 1

Upplysningar

Peter Gustavsson
Enhetschef Hälso- och sjukvård
0513-173 43
peter.gustavsson@admin.herrljunga.se

Fackliga representanter: 
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0513-17000

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A716825 - Kopia
Sista ansökningsdatum: 2018-05-30

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: 

Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetsterapeut sökes till Herrljunga kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2018-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb