halsojobb.se

logga

Arbetsterapeut sökes omgående till Årjäng

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-25

Ansök nu

Arbetsterapeut sökes omgående till Årjäng

OM UPPDRAGET

För vår kunds räkning söker vi nu Arbetsterapeut till Årjäng Uppdraget startar omgående och är på heltid mån-fred och pågår minst 2 månader Vi har möjlighet att hjälpa till med boende och resor
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut i kommunen 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut års yrkeslivserfarenhet
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut sökes omgående till Årjäng

Centric Care AB