halsojobb.se

-->

Arbetsterapeut, neurologi, till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Arbetsterapeut, neurologi, till Karolinska Universitetssjukhuset

Är du en erfaren arbetsterapeut med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och driva vår neurologiska verksamhet i Solna framåt!

Vi erbjuder
Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig mycket inom arbetsterapi med särskilt fokus på neurologi.Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team genom bland annat internutbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

Om tjänsten
Som arbetsterapeut inom den neurologiska verksamheten träffar du vuxna patienter med skador i centrala nervsystemet som vårdas i sjukhusets sluten- eller öppenvård. Du ingår i team där du bidrar med din kompetens för att möta patientens behov av utredning och behandling. Dina insatser är en viktig del för att skapa förutsättningar för en säker planering av vårdtiden, säker utskrivning, minskad risk för återinläggning samt att utvärdera vårdresultat. I dina uppgifter ingår bland annat:

  • kartläggning av ADL-förmåga
  • utredning av kognitiv funktion
  • rådgivning till patient och anhörig
  • att bidra i utvecklandet av vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov
  • handledning studenter inom grundutbildning och/eller internationella studenter.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid, med möjlighet till diskussion om förändrad arbetsgrad. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker  
Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus, där tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. Som person är du nyfiken, flexibel och påläst. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Arbetet kräver god interaktions- och kommunikationsförmåga. Du är en person som vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Vi förväntar oss ett aktivt deltagande i din egen lärprocess samt i utvecklandet/driften av vår verksamhet. Vidare har du ett stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
Meriterande:
- Magister- master-, specialist- eller doktorsexamen
- Erfarenhet av att bedriva utvecklings/forskningsprojekt
- Erfarenhet av studenthandledning
- Erfarenhet av arbete inom neurologi och/eller akutsjukvård
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
 
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Hälsoprofessioner samlar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion. Genom vår organisering kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Arbetsterapeut, neurologi, till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset