halsojobb.se

-->

Arbetsterapeut med uppdrag inom Råd och stöd

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-03

Ansök nu

Arbetsterapeut med uppdrag inom Råd och stöd

Vill du vara med och utveckla dagens universitetssjukvård i team med inriktning mot äldre och personer med neurologiska sjukdomar? Vi söker nu en arbetsterapeut till Hälsoprofessionerna för arbete inom uppdraget Råd och stöd till personer med svåra funktionshinder.

Välkommen till oss inom medicinsk enhet Åldrandes hälsa och funktion! Vi är en multiprofessionell organisation där psykologer, kuratorer, dietister, logopeder, arbetsterapeuter, sjuksköterska och fysioterapeuter är anställda under samma tak. Här möter du patientgrupper med kognitiv svikt och demens, patienter som genomgår trafikmedicinsk och genetisk utredning, patienter med konfusion, patienter inom neurologi och ortopedi samt multisjuka sköra äldre.

Vi erbjuder

Här arbetar du tillsammans med engagerade och kunniga chefer och kollegor av olika professioner i en stimulerande arbetsmiljö! Hos oss får du unika möjligheter att arbeta med en kombination av högspecialiserad klinisk vård, forskning, utbildning av studenter och innovation.

Om tjänsten

Råd och stöd-uppdraget är en del av mottagningen för vård och behandling inom sektion Hälsoprofessioner Neuro och kognition. Inom uppdraget Råd och stöd utförs individuella och gruppbaserade insatser för svårt funktionshindrade personer och deras närstående, i syfte att underlätta den dagliga tillvaron. Vi utför även neuropsykologiska utredningar och tar emot patienter för uppföljning och teambedömning. 

Som arbetsterapeut tillgodoser du patienternas behov av med hjälpmedel och gör bedömning av funktion. Du informerar och utbildar även personal och beslutsfattare inom kommunal omsorg, personliga assistenter och andra relevanta personalgrupper. Arbetsdagen läggs upp och planeras av dig tillsammans med dina teamkollegor och ni arbetar tillsammans med kontinuerligt utvecklingsarbete. Då du inom medicinsk enhet Åldrande även har din anställning i det interprofessionella teamet, har vi goda förutsättningar för att ligga i framkant i teamarbetet.

Forskning, utbildning och utveckling ses som kärnverksamheter likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag. Mottagande och handledning av studenter ingår som en naturlig del av tjänsten. 

Vi söker
Vi söker dig som känner sig säker i din professionella roll som arbetsterapeut. Du har ett stort intresse för forskning och utveckling och ambition att utveckla ny kunskap. Det faller dig naturligt att ta initiativ till nya projekt och förändrade arbetssätt, och du uppnår resultat i ditt arbete.

För att bli framgångsrik i den här tjänsten ser vi även att du finner dig i en föränderlig vardag och har förmåga att tänka om när det behövs. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor mot gemensamma mål, är hjälpsam och bidrar till en god stämning i teamet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av neurologi

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete på sjukhus
  • Pedagogisk erfarenhet
  • Dokumenterad erfarenhet av forskning, utveckling och utbildning inom ämnesområden som är relevanta för tjänsten
  • Handledarutbildning
  • Erfarenhet av och intresse för anhörigstöd

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall):
-  Yrkeslegitimation
-  Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Hälsoprofessioner samlar professionerna arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped och psykolog, som har patientens hälsa och funktion som gemensam nämnare. Funktionens cirka 580 medarbetare arbetar integrerat i vårdteam med alla patientgrupper på sjukhuset.

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Varje profession har unik kompetens och bedriver högspecialiserad vård, forskning och utbildning inom sitt kompetensområde.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Arbetsterapeut med uppdrag inom Råd och stöd

Karolinska Universitetssjukhuset