halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeut inom Akutsjukvård Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Arbetsterapeut inom Akutsjukvård Huddinge

Är du arbetsterapeut och vill arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö på ett Universitetssjukhus? Lockas du av tanken att få jobba med vård i framkant samtidigt som du får arbeta med erfarna kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

 • Bli en del av ett högspecialiserat team
 • Nära samarbete med både andra arbetsterapeutkollegor och med handledarkollega inom KUA-verksamhet.
 • Erfarenhet av att arbeta med hela vårdkedjan, både inom slutenvård och öppenvård
 • Erfarna kollegor, många med specialistkompetens inom området
 • En tjänst som innefattar komplexa och utmanande frågor där ditt arbete verkligen gör skillnad Individuellt anpassad introduktion
 • Kontinuerlig kompetensutveckling för att utvecklas i din roll som arbetsterapeut

Om oss
Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter arbetet med att forma och utveckla verksamheten utifrån patientens behov och med att arbeta i interprofessionella och interdisciplinära team. En del av denna utveckling är att arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans bildar en gemensam medicinsk enhet med cirka 200 medarbetare (cirka 60 arbetsterapeuter och cirka 140 fysioterapeuter). Arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns inom såväl slutenvård som öppenvård och i de flesta av sjukhusets specialistområden.  

På Karolinska Universitetssjukhuset har vi uppdrag med inriktning mot högspecialiserad, specialiserad och sällansjukvård, inkluderande forskning/utveckling, utbildning och innovation. 

Att arbeta hos oss genererar hög kompetens, högspecialiserade områden och en bredd av utvecklingsmöjligheter.  

Om tjänsten
Uppdraget som arbetsterapeut är förlagd inom temat Akut och Reparativ Medicin på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Här utförs såväl planerad som akutkirurgi inom bland annat trauma, transplantation och rekonstruktiv ortopedi. Aktuell tjänst bedrivs i nära samarbete med idag verksamma arbetsterapeutiska kollegor med uppdrag inom såväl slutenvård som öppenvård (handmottagning).

Du utför arbetsterapeutiska interventioner så som bedömning av patientens aktivitetsförmåga, behandling, träning och förskriver lämpliga hjälpmedel till patienten.  Ditt arbete sker i nära samarbete med övriga professioner, exempelvis läkare och fysioterapeut. Handledning av arbetsterapeutiska studenter är periodvis en naturlig del av arbetet. 

Tillsättning av tjänst sker efter erforderliga beslut. Intervjuer sker fortlöpande.

Önskat tillträde är 2022-09-01, annars enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:

 • Har stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning.  
 • Har god interaktions- och kommunikationsförmåga med både kollegor och andra yrkesprofessioner.  
 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Har väl grundade och tydliga värderingar samt förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i arbetet.
 • Trivs med att arbeta mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande samt förändrar din inriktning när målen ändrar sig.
 • Arbetar bra tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar in, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är mån om att följa Karolinskas olika rutindokument inklusive basala hygienrutiner och klädregler.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att arbeta inom svensk hälso- och sjukvård.

Meriterande:

 • Magisterexamen arbetsterapi. Handledarutbildning eller erfarenhet av handledning av studenter

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Sveriges arbetsterapeuter, Ingrid Berggren

Telefon
08-51772021,ingrid.berggren@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Arbetsterapeut inom Akutsjukvård Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset