halsojobb.se

Arbetsterapeut Hemvård Östersund

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Arbetsterapeut Hemvård Östersund

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun. Hemvårdsteamet består av Undersköterskor, Vårdbiträden, Distriktssköterska, Arbetsterapeut, Fysioterapeut, Gruppledare och Verksamhetschef. Vårt koncept är att värna om och utveckla en god kvalitet på vår verksamhet- så att de vi finns till för, dess närstående, våra uppdragsgivare och våra anställda tydligt upplever vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp och har därmed ett arbetsledande ansvar. Du ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet, du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har individens bästa i fokus. Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som kunder, närstående och medarbetare.

KRAV Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. Körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Dagtid vardagar, tillsvidareanställning

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 
2021-04-30 Ansökningar behandlas löpande

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV

KONTAKTPERSON
Verksamhetschef Emma Holmberg 070 1063059

Dela detta jobb

Arbetsterapeut Hemvård Östersund

Förenade Care AB