halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta. Hemsjukvården planeras utifrån geografiska områden med multiprofessionella team med distriktssköterskor/sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och undersköterskor.
Hemsjukvården på Gotland är en enhet med driv och hög utvecklingstakt som tillgodoser individens behov av vård och rehabilitering på särskilt boende och i ordinärt boende.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en arbetsterapeut till korttidsenheten på Korpen. På korttidsenheten arbetar två arbetsterapeuter och två fysioterapeuter i team med sjuksköterskor, läkare och omvårdnadspersonal. Som arbetsterapeut på korttidsenheten gör du bedömningar, provar ut hjälpmedel, gör hembesök och stöttar omvårdnadspersonalen i ett rehabiliterande förhållningssätt. De boende är delaktiga i sin planering och stöttas till ett så självständigt och aktivt liv som möjligt. 

Arbets- och fysioterapeuter inom Hemsjukvården har regelbundna möten och yrkesträffar där det finns utrymme kollegialt stöd och diskussion utifrån olika situationer i det dagliga arbetet.

Vi har flextidsavtal och är öppna för individuella arbetstider och tjänstgöringsgrad.

Kvalifikationskrav

Du är arbetsterapeut med svensk yrkeslegitimation. Då det i rollen ingår dokumentation samt utbildning/handledning av omvårdnadspersonal är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har goda datorkunskaper.

Det är fördel om du har vana av och trivs med att arbeta i team. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera den egna dagen, prioritera arbetsuppgifter, göra självständiga bedömningar men även att kunna samarbeta med kollegor och omvårdnadspersonal.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Marianne Lyttkens
Enhetschef
0498-204454

Rickard Pettersson
Facklig representant, Arbetsterapeut
0498-204590

Logga

Arbetsterapeut hemsjukvård

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb