halsojobb.se

Arbetsterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Arbetsterapeut

Sista ansökningsdatum: 2020-09-29
Referensnummer: 5638

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Maria Ekfeldt, Biträdande verksamhetschef, 013-29 41 04, maria.ekfeldt@linkoping.se

Laila Öberg, Facklig representant Sveriges arbetsterapeuter, 013-20 77 91, lajla.oberg@linkoping.se

 

 

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden avseende rehabiliteringsinsatser och personliga hjälpmedel till personer i både särskilt och ordinärt boende i Linköpings kommun. Vi söker nu nya kollegor till ordinärt boende. Hos oss tillhör du en större grupp kollegor med goda möjligheter till kompetensutbyte mellan olika professioner, såsom arbetsterapeuter, sjuksköterska och fysioterapeuter. Det finns möjligheter att forma din roll som arbetsterapeut och vi arbetar aktivt för att du som medarbetare ska kunna utvecklas inom organisationens olika verksamhetsområden.

Vi söker nu en arbetsterapeut till ordinärt boende för ett tidsbegränsat vikariat enligt överenskommelse. Tjänsten avser 100%.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en arbetsterapeut till distrikt där du arbetar självständigt i nära samarbete med övriga arbetsterapeutkollegor. Uppdraget är att tillgodose rehabilitering och hjälpmedel till Linköping kommuns invånare. Vi söker dig som är trygg i din roll som arbetsterapeut, har erfarenhet av att arbeta med äldre personer och hjälpmedelsförskrivning samt vill bidra till utvecklingen av verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår insatser såsom bedömning, förskrivning och utprovning av hjälpmedel, träning i hemmet, aktivitetsbedömningar samt bostadsanpassningar i ordinärt boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad arbetsterapeut.
  • Har B-körkort för manuell växellåda.
  • Då arbetet innebär mycket kundkontakter och en stor del dokumentation vill vi att du har goda kunskaper i det svenska språket och att du kan formulera dig väl såväl skriftligt och muntligt.

För att lyckas och trivas i ditt uppdrag känner du igen dig i beskrivningen nedan:

  • Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. Du sätter upp och håller satta tidsramar.
  • Då arbetet i stor utsträckning självständigt och du är drivande och självgående med vana av att strukturera upp ditt arbete och att ta ansvar för att leda dina processer framåt. 
  • Du är lösningsfokuserad, har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete då du samverkar med flertalet aktörer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
  • Du är lyhörd och har förmågan att bemöta kunders olikheter på ett professionellt sätt samtidigt som du är intresserad av att skapa och underhålla relationer till dina kunder. 
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med bedömning av rehabiliteringsbehov, hjälpmedelsförskrivning och hjälpmedelsutprovning samt handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering och förflyttningsteknik.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning, vikariat till och med 2021-12-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5638

Dela detta jobb

Arbetsterapeut

Linköpings kommun