halsojobb.se

Arbetsterapeut

Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Arbetsterapeut

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi en Arbetsterapeut till vår verksamhet Berga i Solna.

Berga är ett modernt äldreboende för personer med omvårdnadsbehov och personer med demenssjukdom.
Berga ligger i Bergshamra med utsikt över Edsviken och Värtan. Det finns 96 trevliga lägenheter som är uppdelade på 12 plan med små avdelningar om åtta boende. Lägenheterna är mellan 28-32 kvm och har ett stort rum, badrum samt ett trinett-kök. På varje våning finns även ett gemensamt vardagsrum, en matsal samt en stor balkong.

Maten på Berga kommer från vårt eget tillagningskök som ligger i anslutning till huset.

Konst- och hantverksprofil
Berga har en konstprofil och vi använder musikens, konstens och hantverkets positiva effekter på hälsan. På Berga har vi specialutbildad personal, aktivitetscoacher, som har som uppdrag att integrera aktiviteter och ett funktionsbevarande arbetssätt som en naturlig del vardagen.

Beskrivning av kvalifikationer:
Arbetsterapeutens uppgift är att tillsammans med sjukgymnasten bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Du gör olika bedömningar såsom ADL, förflyttning och bedömning av hjälpmedelsbehov för att få en helhetsbild av vad den boende behöver för att klara vardagen. Vidare ingår förskrivning, utprovning samt uppföljning av hjälpmedel. Handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention och deltagande i vårdplaneringar är viktiga delar av arbetet.
Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du är en legitimerad arbetsterapeut med några års erfarenhet och har ett rehabiliterande förhållningssätt.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
Nu 50%, i framtiden 100%, tillsvidareanställning provanställning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Berga kontakta:
Verksamhetschef, Angela Plambeck
Mail: angela.plambeck@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0722-52 06 40

  • Deltid
  • Arbetsterapeut
  • Ansök före sep 30

Dela detta jobb

Arbetsterapeut

A&O Ansvar och Omsorg