halsojobb.se

Karl-Johansgården

Söker du nya, omväxlande, meningsfulla och utmanande arbetsuppgifter som arbetsterapeut? Vill du arbeta i centrala Uppsala? Välkommen till Karl-Johansgården!

Vi söker nu en arbetsterapeut till vår verksamhet på Karl-johansgårdens äldreboende. Karl-Johansgårdens äldreboende består av 92 vårdplatser, både för demensvård och omvårdnad. Verksamheten är beläget i stadsdelen svartbäcken centralt i Uppsala. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling genom ombudsroller och nätverk. Som arbetsterapeut kommer du att ingå i flera olika team där du samarbetar med olika professioner såsom fysioterapeut, husläkare, vårdhundsförare, Silviasyster, sjuksköterskor och undersköterskor.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation och livshistoria. Gemensamt för dina arbetsuppgifter är att du arbetar med äldre som varit med ett helt liv och nu behöver extra omtanke.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Aktivitetsförmågebedömning
• Aktivitetsträning med uppföljning och utvärdering
• Hjälpmedelsutprovning/ förskrivning
• Förflyttningsutbildning för omvårdnadspersonal
• Guida, instruera och handleda omvårdnadspersonal
• Skapa god kontakt med vårdtagare och anhöriga
• Föra journal i Siebel.

Ett gott bemötande, trygghet och rätt stöd utifrån ett rehabiliterande synsätt är en förutsättning för att möjliggöra för våra brukare att bibehålla sina funktioner samt att känna sig delaktig i utformningen av stödet.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. En förutsättning för arbetet är att du kan uttrycka sig väl både i tal och skrift. Du behöver ha god datavana eftersom dokumentation och kommunikation är en viktig del i arbetet. Vi ser gärna att du har kunskap att arbeta i systemen Siebel, Senior Alert, flexite och Microsoft Office-grundpaket.

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samtidigt som du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johan Lagvik, verksamhetschef, 018-727 26 20.
Fatemeh Zamani Rivash, biträdande verksamhetschef, 018-727 65 81.

Facklig företrädare:
Sveriges Arbetsterapeuter, Anna Näslund, 018-727 69 93.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsterapeut

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb