halsojobb.se

Svartbäcksgården

Vi söker nu två arbetsterapeuter till Svartbäcksgården, enheten för korttidsvård.

Korttidsvård är en vårdform som ger en massvis med erfarenheter tack vare det kontaktnätet som spänner sig mellan olika aktörer i regionen Uppsala och Uppsala kommun.

Vi tar emot personer från 17 år och äldre med varierande diagnoser. Totalt har vi 58 platser fördelade på två avdelningar. Vi har 4 team med sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. vårt omfattande uppdrag gör att verksamheten är i förändring och ständig utveckling

Ditt uppdrag
Som arbetsterapeut kommer du att arbeta tillsammans med 4 arbetsterapeuter, 3 fysioterapeuter och en aktivitetsledare. Du ansvarar för att göra bedömningar, planera och utföra behandling/träning samt för utvärdering och uppföljning. Hembesök görs vid behov. Du kommer att få en introduktion i två veckor och arbetar bland ordinarie personal med erfarenhet under hela semesterperioden

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och gärna har erfarenhet av arbete inom rehabilitering och geriatriken. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Du behöver också ha datavana då all dokumentation sker i vårt dokumentationssystem Siebel.

Du ska vara trygg i din yrkesroll som arbetsterapeut och ha ett professionellt bemötande i alla situationer. Du är intresserad av utvecklingsarbete. Är du ny utexaminerad arbetsterapeut och väntar på din legitimation, kommer vi att erbjuda dig att få starta din anställning tidigare i syftet att ge dig en längre introduktion.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god ledarskapsförmåga. Du har förmåga till att samarbeta i team men också självständigt driva ditt arbete. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kontaktpersoner på plats, arbetsterapeuterna på enheten nås på 018- 727 66 49

Facklig företrädare:
Sveriges Arbetsterapeuter Anna Näslund, 018-727 69 93

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsterapeut

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb