halsojobb.se

om en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Smärtrehabiliteringsteamet består av arbetsterapeuter, kurator, psykolog, rehabkoordinator samt sjukgymnaster/fysioterapeuter. Teamet arbetar enligt ACT-modellen och jobbar kontinuerligt med utveckling av verksamheten. Insatserna sker huvudsakligen i gruppform med kortare smärtskolor och längre smärthanteringsprogram, där deltagarna får träna grundläggande funktioner utifrån en biopsykosocial behandlingsmodell. Teamet arbetar med en gemensam process i nära samarbete för att möta patienter med låg funktionsnivå och komplex problematik.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i att bedöma och kartlägga begränsningar och resurser i vardagens aktiviteter, kartläggning av sömn och intervention kring sömn och avlastande viloställningar. Du leder gruppintervention kring balans i vardagen utifrån ReDo-primärvård samt BK i aktivitet i samarbete med fysioterapeut/sjukgymnast.
I ett nära samarbete med teamets övriga medlemmar arbetar ni enligt ACT-modellen.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad arbetsterapeut med utbildning i eller erfarenhet av ReDo programmet, BK i aktivitet och ACT. Har du erfarenhet av patienter med komplex problematik, erfarenhet av gruppbehandling och teamarbete är det meriterande. Som person är du positiv och är lösningsorienterad, flexibel och har en vilja att utveckla verksamheten. Tjänsten kräver att du kan arbeta med andra tillsammans i team och samtidigt ha en förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Arbetsterapeut

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2020-01-05

Ansök nu

Dela detta jobb