halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Rehabenheten på Visby lasarett ger arbetsterapi-, fysioterapi-, dietist-, och kuratorsinsatser. Här arbetar idag sju arbetsterapeuter som samarbetar i team med fysioterapeuterna och övriga yrkeskategorier på sjukhusets olika avdelningar. Nu behöver vi utöka enheten med ytterligare en arbetsterapeut.

Som arbetsterapeut är du en viktig del i avdelningens arbete med patienten. Det är ett kvalificerat, spännande och omväxlande arbete som innebär många olika kontakter. Personalen här drivs av ett stort engagemang och har alltid patientens bästa i fokus. Vi har ett professionellt bemötande med nära till skratt och högt till tak. Visby lasarett är beläget precis intill havet.

En av våra arbetsterapeuter är föräldraledig. Därför söker vi nu en person som vill jobba hos oss under ett halvår med stor möjlighet till förlängning. Kanske är du mellan jobb, kanske är du en pigg pensionär som vill jobba en period, kanske vill du provbo på Gotland? Oavsett anledning tycker vi att du ska ta den här fina chansen att bli en i vårt arbetslag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en engagerad arbetsgrupp bestående av 13 fysioterapeuter och 7 arbetsterapeuter med hög kompetens och lång erfarenhet. Möten med patienter, bedömning och träning i den akuta, nyskadade fasen är dagliga arbetsuppgifter liksom dokumentation och förskrivning samt utprövning av hjälpmedel. Vi har ett nära samarbete med hjälpmedelscentralen, öppenvården och hemsjukvården.

Vi jobbar mycket med att utveckla verksamheten för att möta framtidens utmaningar. Vi har ett positivt arbetsklimat och arbetsuppgifterna är varierande och stimulerande i en fin arbetsmiljö.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut. Intresse, kompetens och erfarenhet av slutenvård är meriterande, vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel samt kunna arbeta självständigt i ett högt tempo.

Du som söker bör vara intresserad av att bemöta människor i varierade situationer, kunna vara lugn, pedagogisk och trygg i din yrkesroll och se lösning och förbättring som en naturlig del av arbetet .

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Jenny Beskow
Enhetschef
0498-268396

Åsa Löfgren
Leg. arbetsterapeut
0704-476931

Logga

Arbetsterapeut

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb