halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Habiliteringen finns i centrala Visby och har ett nära samarbete med övrig sjukvård, socialförvaltning och utbildnings - och arbetslivsförvaltningen i regionen. Habiliteringens uppdrag avser teambaserat arbete med personer som har medfödda eller tidigt förvärvade funktionsvariationer. Vårt uppdrag utgår från individens behov och förutsättningar att behålla och utveckla bästa möjliga funktionsförmåga, samt skapa goda villkor för ett aktivt deltagande i samhällslivet. Habiliteringen har två barn-och ungdomsteam och ett vuxenteam. Teamen består av sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator, specialpedagog och psykolog. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom i de tvärprofessionella teamen, även innehåller många kontakter utanför den egna verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara anställd inom HabRehab med placering på habiliteringen minst nio månader. För habiliteringen gäller att du företrädesvis kommer att arbeta med barn och ungdomar med motoriska funktionsvariationer. 
Dina arbetsuppgifter består i att stå för de arbetsterapeutiska insatserna i teamet såsom till exempel kartläggning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med övriga teammedlemmar arbeta med förbättring och kvalitetsfrågor.

På habiliteringen arbetar fyra arbetsterapeuter som tillsammans med dig bevakar de arbetsterapeutiska frågorna. Där finns också forum för att ge stöd och uppbackning till varandra i enskilda ärenden.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad arbetsterapeut.

Det är meriterande om du har erfarenhet från de områden som du skall arbeta inom. 
Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel och har en vilja att utveckla verksamheten.

Tjänsten kräver att du kan arbeta tillsammans med andra i team och samtidigt ha en förmåga att agera självständigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Ylva Rosvall
Enhetschef
0498-268538
Fredrik Enström
Arbetsterapeut
0498-268707
Logga

Arbetsterapeut

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb