halsojobb.se

Stenhagens vårdboende och Hagundagården/Bernadotte och Dalbyhemmet

Är du legitimerad arbetsterapeut? Vill du dela din arbetstid på två olika verksamheter?
Välkommen med din ansökan!

Fördelning av arbetstid görs efter verksamhetens storlek och behov, där du är med och planerar din egen tid. En tjänst är förlagt på Stenhagens vårdboende och Hagundagården och den andra tjänsten på Bernadotte och Dalbyhemmet.

Ditt uppdrag
Som arbetsterapeut hos oss på Uppsala kommun kommer du att arbeta i nära kontakt med våra brukare, undersköterskor, sjuksköterska och sjukgymnast/fysioterapeut. Sedvanliga arbetsuppgifter är:

• Utprovning av hjälpmedel, i första hand rullstolar, lyftselar och sittdynor för tryckavlastning.
• Förflyttningsbedömningar och handledning i förflyttningssituationer, gångträning, ofta tillsammans med sjukgymnast.
• Handledning i lämpliga viloställningar, sittande/liggande.
• ADL bedömningar
• Ansvara för inköpta MTP produkter, registrering, service och reparation.
• Medverka vid arbetsplatsträffar, teamträffar och HSL möten samt vårdplaneringar vid behov.
• Medverka tillsammans med sjuksköterska och omvårdnadspersonal vid arbete med senior alert och andra eventuella kvalitetsregister.
• Utföra nytto- risk analyser vid begränsningsåtgärder tillsammans med övrig personal.
• Planera och utföra utbildning i förflyttningsteknik och sittande/hjälpmedel till omvårdnadspersonal,
• Initierar och följer upp träning med vårdhund tillsammans med sjuksköterska, sjukgymnast/fysioterapeut och omvårdnadspersonal.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet av arbete med äldre och åldrandets sjukdomar ses det som meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god dator- och dokumentationsvana. Det är även meriterande om du har kunskaper i Siebel, Flexite och Senior Alert.

Som person är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt är flexibel och har förmåga att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Frida Lernskog Pihl, administratör, 018-727 82 02

Facklig företrädare:
Sveriges arbetsterapeuter, Jesper Randberg 018-727 84 32

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsterapeut

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Dela detta jobb