halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Arbetsterapeut

Verksamhet: Förenade Care Liljefors tog 4

Adress: Liljefors torg 4

Postnummer: 754 29 Uppsala

Rubrik

Vår duktiga arbetsterapeut ska gå i pension och vi söker därför ersättare. Är du en driven, glad arbetsterapeut som gillar att ha många bollar i luften så kanske Du vill bli en del av vårt team?

Beskrivning av verksamheten.

I juni 2012 öppnade Förenade Care Liljefors Torg 4, ett vårdboende för 70 personer med olika behov av omsorg och stöd vid Liljefors Torg i centrala Uppsala. De boende har olika diagnoser, så som demenssjukdom, psykisk ohälsa eller stora omvårdnadsbehov. Läs mer på vår hemsida; www.forenadecare.com

Vi arbetar utifrån personcentrerad vård, där allt vi gör utgår från varje enskild boendes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto - Omtanke Vänlighet och Service

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeut genomför ADL-bedömningar, utprovning, beställning och träning av hjälpmedel. Förflyttningsutbildning för övrig personal. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med & påverkar & utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig FT, SSK, läkare, MAS, verksamhetschef, gruppledare & omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

Leg AT

Arbetstid/varaktighet

Tjänstgöringsgrad: 75 %- 100%. Schemalagd arbetstid dagtid vardagar

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Verksamhetschef Liljefors Torg 4: Nicola Youngman Tel: 0733-15 01 86

Ansökan
Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag?
2022-03-15

 

 

Dela detta jobb

Arbetsterapeut

Förenade Care AB