halsojobb.se

Natur & Service

Hos oss är dagarna varierade och du har meningsfulla arbetsuppgifter. Du kommer ha mycket egenansvar samtidigt som du har goda kollegor att samarbeta med. Ditt jobb gör skillnad för andra! Låter detta intressant? Sök då tjänsten som arbetshandledare!

Fruktporten arbetar med både fruktpackning ,leveranser, arbete i stall, arbete ute vid skarholmen m.m.
I arbetet ingår att ge individer stöd och service i enlighet med LSS till verksamhetens brukare utifrån biståndsbeslut. Du verkar för att brukaren ska få en meningsfull sysselsättning, utifrån den enskildes förutsättningar, önskemål och behov.
I arbetet ingår även planering, dokumentation. Du ska agera för god kvalitet och måluppfyllelse enligt genomförandeplan, beställning och styrdokument, samt aktivt arbeta för utveckling på arbetsplatsen.

Läs mer om arbetsplatsen här: Daglig verksamhet (https://vardochomsorg.uppsala.se/arbete_sysselsattning/dagligverksamhet/)

Ditt uppdrag
Du kommer att handleda personer med sociala och kommunikativa stödbehov i allmänt förekommande arbetsuppgifter inom daglig verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer arbeta både inom- och utomhus med olika uppgifter, så som stöttning vid fruktpackning, leveranser, arbete ute vid Skarholmen m.m. I ditt arbete ska du agera för god kvalitet och måluppfyllelse enligt skriven genomförandeplan. Som arbetshandledare inom daglig verksamhet arbetar du utifrån brukarens behov och strävar efter att skapa en meningsfylld arbetsdag med struktur och tydlighet.
Du som vill arbeta med personer med funktionsvariationer och vill få arbeta på en stimulerande, utmanande och givande arbetsplats är välkommen till oss inom daglig verksamhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, stödpedagogutbildning eller liknande. Det är meriterande om du har barn och fritidsprogrammet, omsorgsprogrammet, utbildningar inom LSS, behandlingsassistentutbildning, utbildningar inom LSS, KBT, utåtagerande problematik eller lågaffektivt bemötande. Det är meriterande om du har erfarenheter av arbete med personer inom personkrets 1 och 2 inom LSS. Du har B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Har du kunskaper i AKK (Alternativ och Kompletterande) och TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation), lågaffektivt bemötande eller i tydliggörande pedagogik är även det meriterande för tjänsten.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt att du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt att du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt att du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ida Johansson, biträdande verksamhetschef, 018-727 16 55

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Vision, 018-727 24 39

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetshandledare till Natur & Service Uppsala kommun

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Dela detta jobb