halsojobb.se

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

-->

Är du vår nästa Universitetssjuksköterska med intresse för kärlkirurgi?

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Är du vår nästa Universitetssjuksköterska med intresse för kärlkirurgi?

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.

Forskning och utbildning, liksom utveckling av hälso- och sjukvård, ses som kärnverksamheter vilka är likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag.

Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vi ska utveckla ett universitetssjukhus som skapar värde för patienterna.

Vi söker nu en Universitetsjuksköterska inom kärlkirurgi, steg 7 i kompetensstegen.

Om tjänsten
Kärlkirurgiska enheten, inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro har en högspecialiserad profil innefattande aortakirurgi, benartärkirurgi, karotiskirurgi och venös rekonstruktion. Ett engagemang sker också inom kärlrekonstruktion vid tumörkirurgi, blödningskontroll och kärltrauma.

Den kärlkirurgiska vårdavdelningen har 14 vårdplatser och det finns en stor mottagningsverksamhet. Det pågår en omfattande forsknings- och utbildningsverksamhet på både sköterskor och läkare. Enheten strävar efter att ligga i den kärlkirurgiska frontlinjen inom vård, forskning och utbildning där sjukhuset värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder i det dagliga arbetet

Arbetsuppgifterna omfattar klinisk tjänstgöring vårdavdelning/mottagning, utbildningsarbete och kvalitetsutveckling, samt forskning och forskningshandledning. I rollen som Universitetssjuksköterska verka för att stärka interaktionen mellan vård, forskning och utbildning samt att driva forskning inom kärlkirurgisk omvårdnad samt att ny kunskap inom omvårdnad sprids och implementeras i klinisk verksamhet.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av kärlkirurgi, forskning och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som utvecklings-och undervisningsinriktad, initiativrik, empatisk förmåga och bidragande till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer 

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med medicine doktorsexamen.

- Klinisk erfarenhet inom specialitet (minst 8 år) 

-Utbildnings- och/eller handledarmeriter


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Är du vår nästa Universitetssjuksköterska med intresse för kärlkirurgi?

Karolinska Universitetssjukhuset