halsojobb.se

ÄR DU VÅR NÄSTA REGIONCHEF FÖR PATOLOGI?

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

ÄR DU VÅR NÄSTA REGIONCHEF FÖR PATOLOGI?

VAD

Unilabs letar nu efter vår nästa regionchef till vår patologiverksamhet i Eskilstuna. Vårt mål är att erbjuda effektiv diagnostik av hög kvalitet och med förstklassig kundservice. Vi erbjuder dig en möjlighet att ingå och styra i en organisation som befinner sig i den absoluta framkanten inom diagnostik. Du kommer spela en central roll inom patologins utveckling, inte bara i Eskilstuna utan även i hela vår svenska patologiorganisation.

Som regionchef har du det övergripande ansvaret för drift och utveckling av patologin inom regionen, där du tillsammans med två gruppchefer ansvarar för ca 35 medarbetare såsom läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, sekreterare och obduktionstekniker.

Vidare arbetar du tillsammans med ledningsgruppen för patologi Sverige för att forma och utveckla effektiva processer som gagnar såväl det operativa arbetet som det långsiktiga strategiska utvecklingsarbetet på Unilabs. Ansvar ligger även i uppföljning av resultat och budgetmål samt att leda och effektivisera verksamheten utifrån ett Lean inriktat utvecklingsarbete.

Du kommer att bli del av en fartfylld och föränderlig organisation där verksamheten i dagsläget står inför stora tekniska förändringar som kommer att påverka allt från arbetsflöden till våra team. Vi är i startgroparna av uppförandet av en helt ny Cervixplattform och kommer under hösten att införa ett nytt IT-stöd. Vår digitalisering är central och vi kommer under de närmsta åren att bli helt digitala; detta tillsammans med fler gemensamma plattformar skapar möjligheter till säkrare och mer effektiv vård. Nya spännande möjligheter inom AI och Machine Learning gläntar på dörren, och som även det kommer förändra sättet vi jobbar på och de tjänster vi kan erbjuda i grunden.

VEM

På Unilabs, rekryterar vi lika mycket för inställning som vi gör för kompetens. Vi vill ha energi och personlighet och i våra rekryteringar letar vi efter individer som tror på vad vi försöker göra och som helhjärtat kommer att arbeta med oss för att uppnå det!

Vi ser att du som person är relationsskapade och har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du bidrar till utveckling, är lojal och engagerade som person drivs du av att leverera och se resultat. Den snabba förändringstakten ställer höga krav på dig som chef varför vi ser att du trivs i en föränderlig och dynamiskt miljö med högt tempo. Du är rak och tydlig i din kommunikation med en förmåga att bygga starka team bestående av motiverade och inspirerade medarbetare.

För att lyckats med detta tror vi att du har

Högskole- eller universitetsutbildning inom adekvat område Erfarenhet av kundbearbetning, avtalsförhandling, och kunduppföljning Flera års erfarenhet som chef, gärna inom privat hälso och sjukvård Erfarenhet av att driva ekonomiska resultat, både intäktsmål och kostnadsuppföljning.God förståelse för laboratoriemedicinsk verksamhet och dess betydelse i vårdkedjanErfarenhet av Lean och/eller arbete med process och flöden God förmåga i svenska och engelska i tal och skrift

Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av histopatologi och/eller cytologi.

VAR

Unilabs AB är en av de ledande aktörerna på diagnostikmarknaden i Europa och är specialister på tjänster inom laboratoriemedicin och radiologi. Med ca 1 300 anställda och en årlig omsättning på 1,4 miljard SEK är Sverige Unilabs enskilt tredje största marknad. Verksamheten i Sverige bedrivs vid ett flertal sjukhus, närakuter och primärvårdslaboratorier. Våra medarbetare är huvudsakligen biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom laboratoriemedicin eller radiologi.

Unilabs patologi/cytologiverksamhet består av totalt ca 150 medarbetare fördelat på fyra laboratorier i Skövde, Stockholm, Eskilstuna och Luleå, verksamheten leds av en gemensam Verksamhetschef respektive Medicinsk chef. Patologiverksamheten har även en fristående patologiresurs med kontor i Göteborg och Malmö.

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta HR Business Partner Elise Freskgård Elise.Freskgard@unilabs.com, alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

ÄR DU VÅR NÄSTA REGIONCHEF FÖR PATOLOGI?

Unilabs