halsojobb.se

Är du utbildad sjuksköterska? Vill du arbeta i hemsjukvården?

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Är du utbildad sjuksköterska? Vill du arbeta i hemsjukvården?

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Folkhälsa & hälso- och sjukvård, Stöd & service, Socialpsykiatri & öppenvård, Myndighetsutövning socialtjänst samt Vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en sjuksköterska som vill arbeta med hemsjukvård i Gammelstad.

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du tillsammans med dina kollegor har omvårdnadsansvar för patienter inom ditt område. Arbetstiden är främst förlagd dagtid måndag till fredag. Du arbetar jourtid 2 kvällar och 1 helg under en 12 veckors period.

Under jourtid kommer du även i kontakt med dina övriga kollegor inom organisationen, våra äldre och sjuka som bor på vård- och omsorgsboende.

I dina arbetsuppgifter ingår vårdplanering, dokumentation, läkemedelshantering, delegering, utbildning och handledning av personal och patienter.
Du har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier i den interna verksamheten men även med annan vårdgivare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning distriktsköterska eller vård av äldre.

Arbetet ställer stora krav på medicinsk kompetens, självständighet och flexibilitet.
Du har god samarbetsförmåga, personlig mognad, är strukturerad och självgående. Du har intresse av att arbeta med patienter, främst äldre och de som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Du kan göra prioriteringar, bedömningar av hälso- och sjukvårdsbehov och har förmåga att handleda. I uppdraget ingår även att utföra planerade och oplanerade hembesök.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Är du utbildad sjuksköterska? Vill du arbeta i hemsjukvården?

Luleå kommun - Socialförvaltningen