halsojobb.se

Är du röntgensjuksköterska med MR-kunskap och vill arbeta som utvecklingssjuksköterska i Huddinge?

Ansök nu

Är du röntgensjuksköterska med MR-kunskap och vill arbeta som utvecklingssjuksköterska i Huddinge?

Vi arbetar med den senaste utrustningen på marknaden och strävar efter att alltid ligga i framkant. Vill du vara med och påverka utvecklingen? Sök då tjänsten som utvecklingssjuksköterska hos oss!

Om Magnetkameraverksamheten
Till oss kommer patienter i alla åldrar (även barn) och vi utför avancerade MR-undersökningar på Övre och nedre buk, Hjärta, Neuro, Öron näsa hals och Muskulo-skelettal.

Magnetkameraverksamheten på Karolinska universitetssjukhuset Huddinge består av 8 magnetkameror. Vi har den senaste tekniken med ny modern utrustning i fina lokaler och utvecklar ständigt nya metoder.

Verksamheten är öppen vardagar dagtid och kväll samt dagtid helger. Hos oss arbetar kompetenta röntgensjuksköterskor, radiologer, fysiker och undersköterskor.

Rollen som utvecklingssjuksköterska
I rollen som utvecklingssjuksköterska kommer du att ansvara för utbildning av kollegor och studenter i verksamheten.

Tillsammans med radiologer och fysiker kommer du att skapa och uppdatera protokoll inom området samt planera och driva metodutveckling. Tjänsten ger dig utrymme att driva forskningsprojekt samt att arbeta med förbättringsarbete och identifiera utvecklingsområden.

Vidare kommer du att utforma och utfärda körkort för modaliteten samt vara ansvarig för att uppdatera vår metodbok.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

-Sekvensoptimering
-Säkerhetsansvar
-Kliniskt arbete på laboratorium
-Delta i möten samt medverka vid APT

Arbetstiden är förlagd dagtid och kväll vardagar, samt dagtid helger.

För dig som är intresserad finns möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD, etc. Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du ta del av våra förmåner.

Vi söker
För att axla rollen bör du ha förmågan att se till helheten och ta hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

Du är en ansvarsfull person som gör vad som krävs för att nå ett bra resultat, samtidigt som du förstår när det är läge att be om hjälp.  Vidare är du lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt. Slutligen kan du leda och motivera dina kollegor samt skapa engagemang och delaktighet hos medarbetare på enheten.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad Röntgensjuksköterska

Meriterande:
-Magisterexamen inom aktuell inriktning eller andra akademiska kunskaper på avancerad nivå och/ -eller andra reella kvalifikationer
-Handledarutbildning
-Ledarutbildning/projektledning
-MR-utbildningar
-Utbildning i MR-säkerhet

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Hälsningar Karin, omvårdnadschef

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Är du röntgensjuksköterska med MR-kunskap och vill arbeta som utvecklingssjuksköterska i Huddinge?

Karolinska Universitetssjukhuset