halsojobb.se

Är du röntgensjuksköterska med MR-kunskap och vill arbeta som enhetsledare i Huddinge?

Ansök nu

Är du röntgensjuksköterska med MR-kunskap och vill arbeta som enhetsledare i Huddinge?

Om Magnetkameraverksamheten
Till oss kommer patienter i alla åldrar (även barn) och vi utför avancerade MR-undersökningar på Övre och nedre buk, Hjärta, Neuro, Öron näsa hals samt Muskulo-skelettal.

Magnetkameraverksamheten på Karolinska universitetssjukhuset Huddinge består av 8 magnetkameror. Vi har den senaste tekniken med ny modern utrustning i fina lokaler och utvecklar ständigt nya metoder.

Verksamheten är öppen vardagar dagtid och kväll samt dagtid helger. Hos oss arbetar kompetenta röntgensjuksköterskor, radiologer, fysiker och undersköterskor.

Rollen som enhetsledare
Rollen som enhetsledare innebär att du deltar i det dagliga arbetet på vårdgolvet och i samråd med chef leder och fördelar arbetet för medarbetare i verksamheten. Vidareutvecklar och implementerar processer på enheten, tillsammans med metodansvarig läkare, sjuksköterskor samt omvårdnadschef. Du ansvarar för utbildningsinsatser och ser till att kunskap vidareförs till verksamheten samt ansvarar för att lagar, riktlinjer och rutiner efterlevs.

Du samverkar med andra genom att vara kontaktperson för interna enheter inom sjukhuset, koordinerar interprofessionellt teamarbete inom och mellan kliniska verksamheter samt handleder kollegor i förbättringsarbeten.

Rapportering sker till omvårdnadschef. Arbetstiderna är dag och kväll vardagar samt dagtid helg.

För dig som är intresserad finns möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du ta del av våra förmåner.

Vi söker
Du tar ansvar för ditt eget arbete; du söker den information som behövs för ett bra slutresultat samt är ansvarsfull nog att be om hjälp när det krävs. Vidare är du analytisk och har förmåga att lösa problem utan att missa långsiktiga strategier. Du kan se logik och samband i komplex information.

Som enhetsledare kan du följa struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns. Du är bekväm att omprioritera och frångå en plan för att lösa en viss situation.

Då du kommer att ha breda kontaktytor är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du kan känna av, lyssna samt förmedla information tydligt och rakt. Slutligen kan du leda och motivera dina kollegor samt skapa engagemang och delaktighet hos medarbetare på enheten.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska med MR-erfarenhet (minst 5 års arbetslivserfarenhet).

Meriterande:

  • Magisterexamen inom aktuell inriktning eller andra akademiska kunskaper på avancerad nivå och/eller andra reella kvalifikationer

  • Handledarutbildning

  • Ledarutbildning/projektledning

  • MR-utbildningar

  • Utbildning i MR-säkerhet

I denna rekrytering arbetar vi med ett löpande urval. Varmt välkommen att ansöka!

Hälsningar Karin, omvårdnadschef

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Är du röntgensjuksköterska med MR-kunskap och vill arbeta som enhetsledare i Huddinge?

Karolinska Universitetssjukhuset