halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du röntgensjuksköterska med DT-kunskap och vill arbeta som utvecklingssjuksköterska i Huddinge?

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Är du röntgensjuksköterska med DT-kunskap och vill arbeta som utvecklingssjuksköterska i Huddinge?

Referens nummer

2021/3551

Nu erbjuder vi dig en roll som utvecklingssjuksköterska där du får möjlighet att påverka och leda förbättringsarbeten inom datortomografi.

Vi arbetar med den senaste utrustningen på marknaden och strävar efter att alltid ligga i framkant. Vill du vara med och påverka utvecklingen? Sök då tjänsten som utvecklingssjuksköterska hos oss!

Om Datortomografiverksamheten

Till oss kommer patienter i alla åldrar (även barn) och vi utför avancerade DT-undersökningar på Övre och nedre buk, Hjärta, Neuro, Öron näsa hals och Muskulo-skelettal.

Vi har den senaste tekniken med ny modern utrustning i fina lokaler och utvecklar ständigt nya metoder. Du får möjligheten att lära dig den senaste tekniken inom Datortomografin som är världens första kliniskt godkända fotonräknande skiktröntgen. Tekniken ökar bildkvaliteten så mycket att stråldosen i många fall kan halveras och kontrastmedelsmängden reduceras. Det barnanpassade ljud- och ljusspelet gör att man dessutom kan minska antalet undersökningar som behöver utföras i sedering eller narkos.

Verksamheten är öppen vardagar dagtid och kväll samt dagtid helger. Hos oss arbetar kompetenta röntgensjuksköterskor, radiologer, fysiker och undersköterskor.

Rollen som utvecklingssjuksköterska

I rollen som utvecklingssjuksköterska kommer du att ansvara för utbildning av kollegor och studenter i verksamheten.

Tillsammans med radiologer och fysiker kommer du att skapa och uppdatera protokoll inom området samt planera och driva metodutveckling. Tjänsten ger dig utrymme att driva forskningsprojekt samt att arbeta med förbättringsarbete och identifiera utvecklingsområden.

I rollen som utvecklingssjuksköterska hos oss kommer du även att ansvara för utbildning av kollegor och studenter.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

  • DT protokolloptimering/metodik.

  • Kliniskt arbete

  • Delta i möten, medverka vid APT (arbetsplatsträffar)

Arbetstiden är förlagd dagtid och kväll vardagar samt helger.

För dig som är intresserad finns möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD, etc. 

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du ta del av våra förmåner.

Vi söker

För att axla rollen bör du ha förmågan att se till helheten och ta hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

Du är en ansvarsfull person som gör vad som krävs för att nå ett bra resultat, samtidigt som du förstår när det är läge att be om hjälp.  Vidare är du lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt. Slutligen kan du leda och motivera dina kollegor samt skapa engagemang och delaktighet hos medarbetare på enheten.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet inom DT

Meriterande:

  • Fördjupad kunskap inom DT protokolloptimering/metodik.

  • Erfarenhet av olika fabrikat av DT lutrustning.

  • Handledarutbildning. Ledarutbildning/projektledning Magisterexamen inom aktuell inriktning eller andra akademiska kunskaper på avancerad nivå och/ -eller andra reella kvalifikationer


I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.


Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Diego Aguilar

Telefon
diego.aguilar-lopez@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Är du röntgensjuksköterska med DT-kunskap och vill arbeta som utvecklingssjuksköterska i Huddinge?

Karolinska Universitetssjukhuset