halsojobb.se

Är du en undersköterska som brinner för hälsosjukvårdsfrågor? Då är det dig vi söker!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Är du en undersköterska som brinner för hälsosjukvårdsfrågor? Då är det dig vi söker!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care AB, Uppsala hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen.

Vi utgår från centrala Uppsala på St Olofsgatan 9b och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal med olika kompetens. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, planerare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, enhetschef och verksamhetschef.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet – Service. 

ARBETSUPPGIFTER 

Som undersköterska med särskild inriktning mot hälsosjukvård kommer du jobba med sjuksköterskor och rehabpersonal. Du kommer att jobba med provtagningar och såromläggningar i form av delegerad hälsosjukvård. Du kommer även att ha vissa gångträningar samt vara behjälplig rehabpersonal. Såväl som att handleda ny-anställd personal. Du kommer ha ett särskilt ansvar för Senior Alert och jobba tillsammans med hälsosjukvårdspersonalen för att utveckla vår verksamhet utifrån kundens bästa.

Under din arbetsdag kommer du att jobba med delegerad HSL såväl som med insatser utifrån socialtjänstlagen vilket innefattar omvårdnad, lättare matlagning, personlig hygien och socialsamvaro.  Du tar dig till kunderna med hjälp av företagets cykel eller bil. Arbetet innebär också dokumentation i vårt journalsystem.

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som är undersköterska. Du tycker om att arbeta med människor och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

KRAV 

Du ska vara undersköterska med erfarenhet av hälsosjukvård och insatser enligt socialtjänstlagen.

Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem.

Du ska kunna cykla och körkort är meriterande.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 

Dag.

Tjänsten är 75-100% enligt överenskommelse. 

Vi tillämpar 6-månaders provanställning.

LÖN 

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse. 

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2019-03-31. Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan

KONTAKTPERSON 

Susana Carballo, enhetschef. Telefon 018-727 51 49 

Dela detta jobb

Är du en undersköterska som brinner för hälsosjukvårdsfrågor? Då är det dig vi söker!

Förenade Care AB