halsojobb.se

ÄR DU EN UNDERSKÖTERSKA SOM ÄR NYFIKEN PÅ PATOLOGI?

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

ÄR DU EN UNDERSKÖTERSKA SOM ÄR NYFIKEN PÅ PATOLOGI?

VAD

Arbetet som undersköterska hos oss är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Vi satsar mycket på individuell kompetensutveckling och att våra medarbetare har en bred kompetensbas och kan klara flera olika arbetsuppgifter för att på så vis skapa starka lag. Eftersom vi finns etablerade inom flera discipliner finns det stora möjligheter till kompetens- och erfarenhetsutbyte inom regionen men även till utbyte med andra enheter i Sverige. Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ansvarar du för att på ett effektivt och kvalitativt inriktat sätt arbeta med provmottagning, registrering, preparering, färgning och utlämning av prover. Du skall även ha intresse för människor och assistera på punktionsmottagningen, hjälpa till vid tidsbokningar och brevkallelser.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du trivs att arbeta i team och du är bra på att samarbeta samt har en förmåga att skapa en positiv stämning omkring dig. Du har en stor förståelse för kunders behov och ett intresse i att hela tiden förbättra kvaliteten på det vi gör. Vidare har du lätt för att förstå och ta till dig medicintekniska nyheter och nya arbetssätt.

Vi söker dessutom dig som:

Är utbildad undersköterskaBehärskar svenska i tal och skrift

Det ses även som meriterande om du har erfarenhet inom laboratorieverksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

VAR

Tjänsten är placerad vid Unilabs patologi på Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm. Här kommer du att ingå i ett arbetsteam om ca fem kollegor; tre Cytodiagnostiker samt två undersköterskor. I övrigt finns biomedicinska analytiker, patologer, medicinska sekreterare, undersköterskor och obduktionstekniker på vår avdelning. Totalt är vi ca 40 medarbetare på avdelningen och vi jobbar i nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi strävar efter att ständigt bli bättre på det vi gör och jobbar målmedvetet med att förbättra kvaliteten på det vi levererar för att överträffa kundernas förväntningar. Vi jobbar med daglig styrning och kontinuerligt med förbättringsarbete.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Regionchef Helena.Gille@unilabs.com, alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

ÄR DU EN UNDERSKÖTERSKA SOM ÄR NYFIKEN PÅ PATOLOGI?

Unilabs