halsojobb.se

ÄR DU EN SERVICEINRIKTAD BIOMEDICINSK ANALYTIKER?

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-07-05

Ansök nu

ÄR DU EN SERVICEINRIKTAD BIOMEDICINSK ANALYTIKER?

Vill du vara en viktig pusselbit i att forma framtidens vård? Gillar du dessutom eget ansvar och tycker om att jobba brett? Vi söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare och vill vara med och driva vår verksamhet i Stockholm!

VAD

Vi utökar och söker nu en ny medarbetare till vår kundtjänst med placering i Stockholm. 

Kundtjänst laboratoriemedicin är Unilabs ansikte utåt där alla arbetar för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi har en gemensam kundtjänst för laboratoriemedicin fördelad på tre orter och du kommer att ingå ett team med medarbetare från Sörmland, Västra Götaland och Stockholm.

Vi servar samtliga discipliner vilket skapar en stor kompetens inom laboratoriemedicin. Vi svarar på alla typer av frågor via telefon, mail eller chat. Vanliga frågor är provsvar, råd vid provtagning, pris och marknadsfrågor, avvikelser etc.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person är serviceinriktad och att du alltid sätter kunden i fokus. Det är även mycket viktigt att du är förtroendeingivande och kan skapa tillit hos våra beställare såväl internt som externt. Vi ser även att du är stresstålig och flexibel där du snabbt kan hantera såväl klagomål som beröm på ett professionellt sätt. Du är omtänksam och har lätt för att samarbeta och att arbeta för att ständigt förbättra kvalitén på det vi gör.

Vi ser även att du:

Högskoleutbildning inom biomedicinsk laboratoriemedicin.Behärskar svenska i tal och skriftBehärskar engelska i tal och skriftÄr IT- och datorkunnig. 

Det ses även som mycket meriterande om du sedan tidigare har arbetslivserfarenhet inom kemi, mikrobiologi eller patologi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

VAR

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1000 i Sverige. Läs gärna mer om oss på Unilabs på www.unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Cecilia Winblad, kundtjänstchef, cecilia.winblad@unilabs.com alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

ÄR DU EN SERVICEINRIKTAD BIOMEDICINSK ANALYTIKER?

Unilabs