halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Apotekare/Receptarie till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Apotekare/Receptarie till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Är du intresserad av att arbeta nära den kliniska verksamheten? Vi söker en legitimerad apotekare/receptarie med farmacie magister till vår vård- och intensivvårdsavdelning i Solna!

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhuset är ett universitetssjukhus där forskning och utveckling är en självklar del av vardagen. Samtliga av våra medarbetare väntas delta aktivt i arbetet med att utveckla och förbättra verksamheten i stort och smått. Vi strävar efter att sätta patienternas behov i främsta rummet och tre ledord färgar vårt arbete - Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. 

Vi erbjuder inskolning till området och vidare kompetensutveckling med barnläkemedelsgruppen tillsammans i ett unikt team farmaceuter på barnavdelningar. Beroende på din bakgrund kommer vi tillsammans med dig utveckla dina kunskaper inom området.

Om tjänsten

Tema Barn- och Kvinnosjukvård vid Karolinska Universitetssjukhuset samlar den högspecialiserade vården av barn och kvinnor. Temat bedriver ledande forskning och  utveckling inom ett stort antal områden och innovationsklimatet är mycket positivt. En del av temat är patientområde Sjuka Nyfödda Barn som vårdar för tidigt födda och sjuka nyfödda barn på intensivvårds- och familjevårdsavdelningar, samt inom hemsjukvården. Inom verksamheten bedrivs en betydande forskning. Vi vårdar över 2000 nyfödda barn varje år inom patientområdet som innefattar våra tre sjukhus Danderyd, Solna samt Huddinge. 

Din anställning kommer vara under första linjechef på avdelningen och de huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att i den dagliga verksamheten verka för goda läkemedelsrutiner genom att granska ordinationer, utveckla läkemedelshanteringen och iordningställa läkemedel till nyfödda och spädbarn. Ni arbetar under Socialstyrelsen författning tillsammans med lokal barnapotekare samt ges möjlighet att utvecklas inom barnfarmacin. 

Annonsen avser ett vikariat på heltid med placering i Solna. 

Vi söker

Vi söker dig som är mycket noggrann och har lätt för att samarbeta i team, även när tempot är högt omkring dig. Vi söker dig med klinisk farmaceutisk kompetens med en möjlighet att i vår verksamhet öka din förståelse för barnfarmakologi samt utveckla dina färdigheter inom läkemedelshantering. Alternativt har du goda praktiska färdigheter rörande beredning och läkemedelshantering där vi tillsammans kommer utveckla kunskapen kring läkemedel till nyfödda och barn. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Farmaceut; apotekare eller farmacie magister med beredningskompetens.

Meriterande:

  • Erfarenhet av klinisk farmaci och/eller iordningställande, avdelningsarbete och utformande av läkemedels- riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Apotekare/Receptarie till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset