halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Apotekare/Farmaceut till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Apotekare/Farmaceut till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Apotekare/Farmaceut till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett mycket givande arbete inom barnakutsjukvården där du får en unik möjlighet att ingå i ett tvärprofessionellt team och vara med att utveckla din roll tillsammans med sjukhusets barnläkemedelsgrupp! Hos oss blir du en del av en arbetsplats som präglas av stort engagemang och mycket glädje. Vi erbjuder individuell inskolning med en tydlig checklista över vad som ska uppnås under den tiden. Här finns även vidare kompetensutvecklingsmöjligheter anpassade efter dig och dina behov.

Om oss
Våra patienter är barn med i huvudsak infektionssjukdomar men även barn med kroniska sjukdomar, akuta sjukdomar eller barn som transplanterat till exempel stamceller, lever eller njurar. Barnens åldrar varierar från nyfödd till det året de fyller 18 vilket ger stor variation i arbetet. Vårdtiden är ca 2,5 dygn, men ibland behöver de stanna längre. Barnen har alltid sina föräldrar med sig och vårt sätt att vårda är med ett familjefokus där föräldrar och syskon inkluderas på ett självklart sätt. Vi bedriver nära samarbete med barnläkare som du också kommer att stödja i ditt läkemedelsarbete.

Om tjänsten
Till Barnakutsjukvården (BAVA) söker vi nu en farmaceut i rollen som vårdenhetsfarmaceut med möjlighet till utveckling till klinisk farmaceut. Din anställning kommer vara under första linjechef på avdelningen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att verka för goda rutiner inom läkemedelshantering i vår dagligaverksamhet. Du kommer att ingå i vår patientsäkerhetsgrupp och ansvara över de avvikelser som inkommer kring läkemedel. Du kommer även att vara behjälplig med iordningsställande av läkemedel när det behövs. I rollen ingår även att bedöma behov och genomföra riskreducerande åtgärder i form av exempelvis utbildning.

Som farmaceut arbetar du nära barnläkemedelsgruppen som även ansvarar för din utveckling. Tillsammans utgör ni ett unikt team farmaceuter på barnavdelningar där uppgifterna kommer inkludera arbete för hela barnsjukhuset. Du arbetar under Socialstyrelsens författning 2017:37.

Vi söker dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta patientnära i klinisk verksamhet och är:

 • Trygg i sig själv; du finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Samarbetar för att nå gemensamma mål; du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
 • Är säker och stabil i osäkra sammanhang. Du litar på din egen förmåga och har mod att agera efter egen övertygelse.
 • Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad apotekare eller receptarie (farmacie magister).

Meriterande:

 • Magisterprogram i klinisk farmaci.
 • Erfarenhet av arbete med barnfarmaci.
 • Tidigare erfarenhet av arbete på vårdenhet och/eller beredning inom extemporeverksamhet..

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 • CV
 • Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
  - Personligt brev (frivilligt)
  - Yrkeslegitimation
  - Bevis om specialistkompetens


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Sveriges Farmaceuters Telefon
ks.region.stockholm@sverigefarmaceuter.se

 

 

Dela detta jobb

Apotekare/Farmaceut till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset