halsojobb.se

ÄNTLIGEN ÖPPNAR UNILABS SOLLENTUNA RÖNTGEN!

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

ÄNTLIGEN ÖPPNAR UNILABS SOLLENTUNA RÖNTGEN!

Vill du få möjligheten att vara med från början och bygga upp en helt ny röntgenavdelning? Efter en lång väntan slår vi i september äntligen upp dörrarna till vår nya verksamhet i Sollentuna sjukhus, och vi vill ha med dig på resan!

VAD

Som vi har längtat! Efter förseningar i renoveringen av Sollentuna sjukhus börjar det äntligen närma sig inflyttningsdags. Vi söker därför röntgensjuksköterskor som vill hjälpa oss bygga upp och utveckla röntgenverksamheten tillsammans med oss.

På vår röntgenavdelning på Sollentuna sjukhus har vi en full modalitetspark med MR, datortomografi, konventionell röntgen samt ultraljud, modaliteterna är likna nya som lokalerna. I rollen som röntgensjuksköterska hos oss roterar du mellan modaliteter för att hålla kompetensen och variationen i det dagliga arbetet uppe. Vår röntgen i Sollentuna är en närakut som har öppet varje dag 08-22 och vi hjälps åt att bemanna dessa tider.

Vår verksamhet i Sollentuna ingår i ett större sammanhang med fem andra röntgenenheter runt om i centrala och norra Stockholm. Vi strävar efter ett nära samarbete mellan avdelningarna och du kommer bli en del av en större gemenskap.

Den dagliga verksamheten du blir en del av bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda. Utmärkande drag i verksamheten är en tydlig ambition att alltid ha kunden i fokus och genomföra arbetet med en flexibel, målinriktad och prestigelös inställning. Som röntgensjuksköterska kommer du vara med och forma våra team i Stockholmsområdet. Du är med från starten och är med och sätter oss på kartan i Stockholm. Detta är en dynamisk spännande roll i vaggan av något nytt.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person har en stark personlig driftkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov. 

Du har dessutom:

Legitimation som röntgensjuksköterskaMinst ett års erfarenhet av rollen som röntgensjuksköterska

Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av MR eller förändringsarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med start efter överenskommelse.

VAR

På Unilabs Sollentuna Röntgen kommer ni arbeta i ett team av ca tio röntgensjuksköterskor samt undersköterskor, radiologer och sonografer. Du kommer komma in i en uppstartsmiljö där inte vanorna och rutinerna har hunnit sätta sig i väggarna och du bör tycka om en framåtsträvande miljö för att trivas.

”Det ska bli spännande att vara med och starta upp denna verksamhet tillsammans med medarbetarna” – Susanna driftchef.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta driftchef Susanna Frehr Rahm Susanna.FrehrRahm@unilabs.com alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

ÄNTLIGEN ÖPPNAR UNILABS SOLLENTUNA RÖNTGEN!

Unilabs