halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anestesisköterska

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Anestesisköterska

Vi söker Dig som är legitimerad anestesisköterska med minst tre års yrkeserfarenhet. Du är trygg både i person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Eftersom vi är ett litet team är det viktigt att Du är prestigelös, gillar att hugga i där det behövs och är intresserad av att lära Dig nya saker.

Arbetet innebär heltidsanställning måndag- fredag. Förutom rena anestesisköterskeuppgifter kommer Du att delta i mottagningsverksamhet, forskningsprojekt och Du kommer att introduceras i arytmisjukvård. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och en trevlig arbetsmiljö. Du får jobba med en stabil och erfaren personalgrupp där vi hela tiden försöker förbättra omhändertagande och omvårdnad av våra patienter. Vi lär av varandra och vi satsar på kompetensutveckling. Deltid kan diskuteras.

Arbetsplats

Sjukhusbacken 10
11861 Stockholm

Ansökningssätt

E-post: info@arytmicenter.se

Om oss
Arytmicenter är en klinik som är specialiserad på utredning och behandling av arytmisjukdomar. Sedan starten 2009 har vi utfört mer än 5 500 ablationer varav drygt 4 000 är flimmerablationer vilket gör oss till en av de kliniker som gör flest ingrepp i Skandinavien. Arytmi Center Stockholm ägs till största delen av Capio.

Vårt mål är att kunna erbjuda patienter med arytmier en högkvalitativ vård med hög tillgänglighet. Vi har satsat på en kombination av en personalgrupp med hög kompetens och erfarenhet samt en satsning på den allra senaste tekniken. Vi finns på Södersjukhuset som har en hjärtverksamhet av mycket hög standard.

Vi är en liten klinik med 5 sjuksköterskor, varav 3 narkossköterskor samt 4 läkare.
http://www.arytmicenter.se

Kontaktpersoner

Anders Englund, VD, Leg läkare
anders.englund@arytmicenter.se
08 616 52 00

Helen Janfjäll, Chef sköterskegruppen
helen.janfjall@arytmicenter.se
08 616 52 00

Vi söker dig som vill testa nya utmaningar, gärna vill jobba i en mindre grupp och slippa det stora sjukhusets tungroddhet.

Dela detta jobb

Anestesisköterska

GHP Specialty Care AB