halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anestesisjuksköterskor till Huvud Halsoperation i Solna

Ort
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till Huvud Halsoperation i Solna

Vill du arbeta med högspecialiserad vård i en händelserik och stimulerande miljö? Vi söker nu anestesisjuksköterskor till Huvud Halsoperation på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Om tjänsten

Inom Huvud Halsoperation arbetar vi med högspecialiserad elektiv kirurgi inom områdena kranio/ortognat, plastik, endokrin och öron-näsa-hals. Vi utför avancerad tumörkirurgi, skallbaskirurgi samt viss robotkirurgi.

Du anställs på 40 h/v, måndag – fredag och arbetar 1 kvällspass/vecka. 

Vi erbjuder

 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant.
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap - här blir du en del av inkluderande och omtänksamma kollegor.
 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege.
 • Möjlighet till forskning, utbilda och vidareutveckling som biträdande universitetssjuksköterska.
 • Möjlighet att rotera mot annan enhet; Trauma, Ortopedi, Neuro och Buk-operation.

Du kommer också få möjlighet att förbättra dina luftvägskunskaper då flertalet av våra patienter är strålskadade, utsatta för trauman eller har andra deformiteter i huvud och halsregionen, vilket försvårar intubationen. I nära samarbeta med våra anestesiologer ser vi till att variera arbetet på sal så att alla bibehåller sina kunskaper inom Oral intubation, Nasal intubation, fiberintubation (vaket utförs av läkare), handhavandet av tracheostomier och Twin-stream ventilation.  

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Vi söker dig som

 • gillar att komma till ett arbete med varierande arbetsuppgifter.
 • kan jobba självständigt och är ansvarstagande.
 • är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker även under press.
 • kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.
 • arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande och förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Utbildningsbevis

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska. Välkommen att söka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterskor till Huvud Halsoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset