halsojobb.se

Anestesisjuksköterska - välkommen till Norrtälje

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Anestesisjuksköterska - välkommen till Norrtälje

På Norrtälje sjukhus erbjuder vi dig som anestesisjuksköterska ett utvecklande, stimulerande arbete med möjlighet till en bred kunskapsbas inom kirurg, ortopedi, gynekologi, urologi. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.
 
Om oss

Operationsavdelningen innefattar verksamhet inom ortopedi, allmän kirurgi, urologi, endoskopi samt gynekologi. På operationsavdelningen utförs årligen cirka 3 400 
kirurgiska ingrepp. Vi är ett av regionens akutsjukhus med verksamhet dygnet runt. Här tillämpar vi individuell schemaplanering och aktiva nätter. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga för anestesisjuksköterska på operationsavdelning. Inskolningsplan utformas individuellt utifrån din egen erfarenhet med fortsatt 
kontinuerlig kompetensutveckling. Våra beslutsvägar är korta och resultatet av dina förslag syns snabbt. 
 
Om dig

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med inriktning anestesisjukvård. Som person är du målmedveten och du har förmågan att driva projekt från start till mål. Vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att hantera nya förutsättningar och situationer.
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
 
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska - välkommen till Norrtälje

Tiohundra AB