halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som erfaren är anestesisjuksköterska till spännande uppdrag på anestesi- och operationsavdelningeni Uppsala!

Avdelningen ansvarar för de patienter som opereras vid verksamhetsområdet Ortopedi- och hand och har sex operationssalar.

På avdelningen bedrivs en omfattande grad av högspecialiserad kirurgi inom en rad olika sektioner:

- Akut trauma-/fraktur patienter, elektiva höft-/knä protes, handoperationer, axel-/fotsektionen samt ryggsektionen som också ansvarar för barn skolioser varje tisdag och onsdag. Ortopediska anestesiavdelningen kan erbjuda en bred möjlighet inom anestesi allt från mindre anestesier till multisjuka patienter som kräver omfattande monitorering och anestesi.

Uppdraget sträcker sig från början av September tom December
Uppdraget är på heltid arbetstider på rotation: dag/kväll/natt

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska.

DIN PROFIL
Anestesisjuksköterska med omkring fem års yrkeserfarenhet.
Gärna erfarenhet från journalsystemet Cosmic.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Anestesisjuksköterska till uppdrag i Uppsala i höst!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-17

Ansök nu

Dela detta jobb