halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu efter dig som är anestesisjuksköterska och som vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus i Stockholm.Uppdraget är inom ortopedisk verksamhetvarför du behöver ha tidigare erfarenhet av att söva patienter inom det området. Vi kommer att se till att du får den introduktion som du behöver för att känna dig trygg med att arbeta på uppdraget.

Att arbeta som konsult är spännande och otroligt utvecklande! Har du inte arbetat som konsult tidigare så kommer du snart inse hur mycket kunskap du faktiskt samlat på dig under de år du arbetat och hur mycket mer du kan lära dig av dina nya kollegor! Din konsultchef är bara ett telefonsamtal bort och vi kommer att stötta dig igenom hela uppdraget och du ska alltid känna att du kan ringa oss!

Hos oss på Centric Care behöver du aldrig tumma på din säkerhet. Hos oss är du försäkrad på uppdrag och vi kommer även att säkra upp för din framtid, vi betalar nämligen tjänstepension eftersom vi har kollektivavtal!

U

Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

ÖVRIGT OM UPPDRAGET
UPPDRAGET FINNS FRÅN OMGÅENDE T.O.M DEN 28/2-2020.
Anestesiapparater: Flow-Ifrån Maquet
Pumpar: Braun
Arbeta enligt överenskommet schema, dagar, kvällar och enstaka helger, inga nätter.

DIN PROFIL

Anestesisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat, statlig och offentlig hälso- och sjukvård.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning,behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Anestesisjuksköterska till uppdrag i centrala Stockholm.

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Dela detta jobb