halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anestesisjuksköterska till Stockholm Spine Center

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Stockholm Spine Center

Välkommen till Nordens största ryggklinik!

Nu söker vi en anestesisjuksköterska till vår operationsavdelning

• Vill du jobba i team där positiv anda står högt och alla gör sitt yttersta för att bidra till effektiv och kvalitetsorienterad vård?
• Vill du jobba på en arbetsplats där utveckling och säkerställande av patientnära vård prioriteras högt?
• Vill du jobba med helhet, kontinuitet och patientnära.

Vi strävar efter att vara en komplett ryggklinik där vi med hela klinikens samlade kompetens arbetar för att sätta patienten i fokus och leverera bästa vårdkvalitet. Vi opererar stora volymer och genomför endast elektiv ländryggs- och halsryggskirurgi.
Vi strävar alltid efter att förbättra vården för våra patienter och vi ligger i frontlinjen när det kommer till att införa nya behandlingsmetoder.
Vår operationsavdelning är en central del i vår verksamhet. Här genomförs en allt ifrån diskbråck till större korrektionskirurgi. På operationsavdelningen arbetar totalt ett 20-tal medarbetare fördelat på operationssjuksköterskor, undersköterskor och anestesisjuksköterskors. Hos oss på kliniken har vi också två heltids anställda anestesiologer.

• Vi söker någon som kan jobba heltid, vardagar 40h/v.
• Vi tillämpar 6 mån provtjänstgöring
• Tillträde enligt överenskommelse
• Generöst friskvårdsbidrag

Spine har en väl genomarbetad värdegrund som bygger på fyra värdeord
• Respekt
• Tydlighet
• Utveckling
• Trovärdighet

KVALIFIKATIONER

Till vårt team söker vi nu en legitimerad anestesisjuksköterska. För att lyckas väl i rollen hos oss tror vi att du har flera års erfarenhet inom yrket och känner dig säker i din roll. Hos oss arbetar du med stort eget ansvar samtidigt som du är en viktig del i hela operationsteamet. Tillsammans i gruppen skapar vi en bra effektivitet och levererar en mycket högkvalitativ vård till patienterna. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av rygg-, neuro- och/eller ortopedikirurgi.

Som person bör du vara ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare eftersom teamarbete är centralt hos oss. Alla är delaktiga och stöttar varandra med arbetet som bedrivs på operationsavdelningen.

I din ansökan önskar vi ett personligt brev, CV och referenser kommer att begäras under rekryteringsprocessen. Vi intervjuar kontinuerligt under rekryteringsprocessen, så lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till Stockholm Spine Center

GHP Specialty Care AB