halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en erfaren och skicklig Anestesisjuksköterska till uppdrag i Linköping. Om du har erfarenhet från universitetssjukhus är detta meriterande.
Uppdraget sträcker sig från septemer till november. Vid uppdragets slut har vi möjlighet till nya utmaningar!

Vi kan stå för resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
På kliniken utförs operationer inom allmän kirurgi,hand- och plastikkirurgi, gynekologi,neurokirurgi, urologi, ortopedi, käkkirurgi,ryggkirurgi samt ögon- och öronkirurgi. Hör av dig redan idag så berättar vi mer om uppdraget!

DIN PROFIL
Anestesisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Anestesisjuksköterska till Linköping i höst

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb