halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Anestesisjuksköterska till längre uppdrag i Västmanland

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2022-06-03

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till längre uppdrag i Västmanland

Nu har vi ett längre uppdrag för dig som är Anestesisjuksköterska! Vi erbjuder dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor där du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Bli en del av vårt team på Centric Care!

Centric Care söker dig som är Anestesisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och som är trygg i din yrkesroll.
Uppdrag finns från omgående till och med 26/8. Även om du inte har möjlighet att börja på en gång så hör av dig till mig!
Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar men även stor chans till förlängning.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!
 
Du behöver ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom kirurgi, ortopedi och Triad. På Triadoperation finns 4 operationssalar varav en är en operationssal för robotassisterade operationer. Triaden bemannar en operationssal för förlossningen och anestesier för barnkliniken m.m. Triaden utför kvinnoklinikens operationer, ÖNH- och urologklinikens operationer.
Här arbetar man i IT-systemen Cosmic och Orbit
 
DIN PROFIL
Anestesisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet . 
God svenska i både tal och skrift. 

OM OSS
Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig Hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska till längre uppdrag i Västmanland

Centric Care AB