halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anestesisjuksköterska till Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Danderyds sjukhus

Söker du en arbetsplats med god stämning samt omtänksamma kollegor och chefer? Är du en relationsskapande person som finner glädje och utveckling i att träffa och omhänderta patienter och att utvecklas i din profession som anestesisjuksköterska. Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker:

Dig, en anestesisjuksköterska som önskar en omväxlande arbetsmiljö

 

som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ, kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter.

Vi erbjuder:

  • En tillsvidareanställning 38:15 timmar/vecka alternativt dagtid 40timmar/vecka

  • Rotationstjänst mellan våra olika opererande enheter

  • En skräddarsydd introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter

  • Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap

  • Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov

  • Goda möjligheter att själv påverka din utveckling och ta ditt nästa steg i karriären. På två av våra enheter söver vi barn.

  • Vi satsar mycket på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat har vi flera studiedagar per år.

Om oss:

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är indelad i sex enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, kvinnokliniken, ÖNH-operation, dagkirurgi och medicinsk tandvård.

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap och omtanke är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi törs lova att du kommer känna dig varmt välkommen.

Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Vi finns på Instagram: @danderyd_aneiva. Du är varmt välkommen att ta kontakt för hospitering.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi.

Övrig information:

Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är ny i rollen som anestesisjuksköterska. Intervjuer kommer ske löpande, så kom gärna in med din ansökan så snart du kan.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Kerstin Ärlemalm Ollén, tel: 08-123 55 943,
kerstin.arlemalm-ollen@regionstockholm.se.

Fackliga företrädare:

Vårdförbundets fackexpedition, tel: 08-123 561 59.Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB