halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Anestesisjuksköterska till Bollnäs 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Bollnäs 2022

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Är du en erfaren och nyfiken Anestesisjuksköterska redo för nya utmaningar i rollen som bemanningssjuksköterska? Nu söker vi din kompetens till en kund i Bollnäs. 

Uppdraget innebär arbete inom en operationsverksamhet som bedriver elektiv kirurgi och ortopedi med både dagkirurgiska ingrepp som bråck, gallor, mindre urologi, korsband, händer, fötter. Verksamheten har även stora volymer av tyngre ortopedi som höft och knä-proteser, ryggar och axelproteser. Inom urologisk slutenvård görs också en del TUR-P. Kunden söver alla patienter, som ur ett medicinskt perspektiv klarar anestesi, med TCI.

Som anestesisjuksköterska hos kunden kommer du att alternera mellan DAGA/UVA och operationsavdelningen. På Operationsavdelningen kommer du placeras på operationssal eller som resursperson. Som resurspersoner bistår du med  att lösa raster och hjälper till att bland annat förbereda patienter vid byten på salarna

Till uppdraget söker vi dig som finns tillgänglig under perioden v2-13. Som bemanningssjuksköterska kommer du att schemaläggas 40 timmar/vecka fördelat på måndag- torsdag, där em/kväll ca två pass/vecka innebär arbete till kl 20.00 på Uppvakningsavdelningen. 
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildad till Anestesisjuksköterska. Du ska ha minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Anestesisjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med TCI-anestesi. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet från följande program; Melior och Provisio, samt anestesiapparat GE Avance. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska till Bollnäs 2022

Centric Care AB