halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är Leg. sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och vidareutbildning inom anestesi till spännande uppdrag på Postoperativa avdelning i Uppsala i höst! Uppdraget varar från september till slutet av november med chans till förlägning vid intresse. Annars finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

På avdelningens uppvak får patienterna ligga och vakna till efter operationen innan det är dags att åka tillbaka till vårdavdelningen.
De kan också komma till avdelningen från Centralintensiven, om de behöver övervakning ytterligare en tid, innan de återvänder till vårdavdelningen. Avdelningen har plats för 18 patienter som får vara där från en timme till två dygn, beroende på operation och behov av övervakning.

Arbetstider på rotation: dag/kväll/natt

Journalsystem: Cosmic.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska på postoperativ avdelning.

DIN PROFIL

Du behöver vara leg. sjuksköterska med några års erfarenhet och vidareutbildning inom Anestesi.
Ska kunna jobba dag och natt, framför allt kommer nattpass att förekomma under perioden.
Der är meriterande med erfarenhet ifrån postoperativa avdelningen.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Anestesisjuksköterska sökes till Postoperativ avdelning i Uppsala!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-07-19

Ansök nu

Dela detta jobb