halsojobb.se

logga

Anestesisjuksköterska sökes till operationsenhet i Mölndal

Ansök nu

Anestesisjuksköterska sökes till operationsenhet i Mölndal

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu anestesisjuksköterska till operationsenhet inriktad på ortopedi/handkirurgi för både vuxna och barn. 
Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till nationell högspecialiserad sjukvård inom ledproteskirurgi, artroskopi och mikrokirurgi.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 40-52

ARBETSTIDER
Behovet är främst måndag-fredag med inslag av kvällar. Inga nätter. Schema enligt överenskommelse med verksamheten. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad anestesisjuksköterska med minst två års kvalificerad yrkeslivserfarenhet. 
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska sökes till operationsenhet i Mölndal

Centric Care AB