halsojobb.se

logga

Anestesisjuksköterska sökes till operation i Katrineholm i höst

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-07-08

Ansök nu

Anestesisjuksköterska sökes till operation i Katrineholm i höst

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad anestesisköterska till ett höstuppdrag på operation i Katrineholm.
Avdelningen har ortopedi, kirurgi, gynekologi och urologi. Avdelningen har även dagkirurgiskverksamhet med både öppen- och slutenvårdpatienter. 

Uppdraget sträcker sig från v. 33 - 48 och arbetet sker på dagtid eller kväll. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisköterska på operationsavdelning.

DIN PROFIL
Legitimerad anestesisköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska sökes till operation i Katrineholm i höst

Centric Care AB