halsojobb.se

logga

Anestesisjuksköterska sökes till op-enhet i Göteborg inför hösten!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Anestesisjuksköterska sökes till op-enhet i Göteborg inför hösten!

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu anestesisjuksköterska till operationsenhet i Göteborg. Enheten har akutverksamhet dygnet runt. Ta gärna kontakt så berättar vi mer!

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 35-48 

ARBETSTIDER
Rotation dag/kväll/natt. Helgtjänstgöring ingår. 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska sökes till op-enhet i Göteborg inför hösten!

Centric Care AB