halsojobb.se

Anestesisjuksköterska med utbildningsansvar till Ortopedoperation i Solna

Ansök nu

Anestesisjuksköterska med utbildningsansvar till Ortopedoperation i Solna

Om oss

Den medicinska enheten Perioperativ Medicin Solna ingår i Funktion PMI och omfattar samtlig anestesi-, operations- och pre/postopverksamhet för vuxna patienter, med undantag för thoraxpatienter. Verksamheten är uppdelad i två vårdområden. Vi vårdar patienter som genomgår både planerade och akuta operationer. Hos oss arbetar cirka 500 medarbetare dygnet runt alla veckans dagar. Vi har bred verksamhet som innefattar anestesimottagning, operationssjukvård, pre- och postoperativ verksamhet för vård före och efter operationen.

Vår ortopediska operationsavdelning liknar inte någon annan. Här bedrivs i huvudsakligen stor, omfattande ortopedi där många av dom akuta operationerna är multitrauma-patienter, vilket innebär att de har både hög- och lågenergifrakturer i extremiteter, kotpelare, bäcken och höft. Övriga patienter som opereras på ortopedoperation kommer från patientflödena muskeloskeletala tumörer, ryggsjukdomar samt artroplastik och extremitetsdeformiteter.

Om tjänsten

Uppdraget som utbildningsansvarig omfattar 40 % och består i att vara pedagogisk coach, handleda och undervisa våra medarbetare samt koordinera studentflöden inom anestesisjukvård. Du fungerar som en brygga för att integrera utbildning och livslångt lärande i vården och utveckla pedagogisk miljö inom anestesisjukvård.

För dig som är intresserad finns goda möjligheter till att kombinera detta uppdrag med uppdrag som adjungerad klinisk adjunkt (AKA).  

Uppdraget som utbildningsledare omfattar i huvudsak att:

 • Medverka i introduktion av nya medarbetare

 • Planera och genomföra utbildningssatser

 • Planera inför och introducera studenter till verksahetsintegrerat lärande (VIL)

 • Stödja kliniska handledare under VIL

 • Medverka i mitt- och slutbedömningar

 • Verka för att utveckla VIL samt följa upp och sprida resultat av genomförda utvärderingar.

Du arbetar i team med andra utbildningsledare, AKA, klinisk lektor, omvårdnadschefer, biträdande univeritetssjuksköterskor och univeritetssjuksköterskor för att skapa en lärande miljö i vården.

Resterande 60 % av din tjänst arbetar du som anestesisjuksköterska inom ortopedoperation i Solna. Här får du ett jobb där ingen arbetsdag är den andra lik! En dag kan innebära en lång operation som tar hela dagen, ett par kortare ingrepp eller variation mellan operation och att vara resurs utanför operationssalen för sina kollegor. Hela teamet hjälps åt, och vi har en härlig och familjär stämning mellan undersköterskor, sjuksköterskor, anestesiologer och ortopeder.

Tjänsten innebär dag- och i viss mån kväll- och helgtjänstgöring. Våra salar är öppna alla dagar på året, men inte under nattetid. Vi tillämpar fasta scheman men är öppna för individuella önskemål.

Vi erbjuder 

Kombinationen av att arbeta med utbildningsuppdraget och patientnära vård som anestesissjuksköterska kommer att ge dig möjlighet att utveckla både din kliniska excellens och dig själv som pedagog. Du kommer ha goda möjlighet att utforma och utveckla uppdraget utifrån din kunskap.

Du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård, och bli en del av ett team där vi värdesätter din kunskap och ger dig möjlighet för individuell kompetensutveckling. 

Givetvis får du också del av de förmåner vi som universitetssjukhus kan erbjuda.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för pedagogik, känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och förståelse för medarbetarnas olika behov och lärostilar. Du anpassar ditt sätt att förmedla till budskap efter mottagaren. Du har även förmåga att anpassa dig till verksamhetens behov - du finner dig i en föränderlig vardag, reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

Du är initiativtagande och utvecklingsbenägen och kan motivera och handleda för att skapa en givande utbildningsmiljö. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta, liksom att du anser det betydelsefullt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens och verksamhetens bästa i fokus. 

Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt och bidrar till arbetsgruppen med din kunskap och entusiasm.

Kvalifikationer 

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom anestesi med lägst magisterexamen

 • Flera års erfarenhet som anestesissjuksköterska

 • Handledarutbildning minst 7,5 hp

 • Fördjupade meriter inom pedagogik och handledning

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av utbildningsansvar.

Din ansökan ska innehålla: 

 • CV 

 • Personligt brev 

 • Yrkeslegitimation 

 • Bevis om specialistkompetens

 • Bevis på akademisk examen

 • Pedagogiska meriter

Varmt välkommen att söka! Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor om tjänsten.

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Kontakt

Caroline Wetterberg 
Omvårdnadschef Ortopedoperation
contacticon mobile 073-746 32 81

Oili Dahl 
Utbildningschef omvårdnad
contacticon phone 070-4846724

 

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska med utbildningsansvar till Ortopedoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset