halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anestesisjuksköterska

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Anestesisjuksköterska

I mars 2022 öppnade en ny klinik i Göteborg – GHP Gastro Center Göteborg. Vi driver en bred urologisk, kirurgisk och gastroenterologisk verksamhet med såväl mottagning, polikliniska och slutenvårdsoperationer inom stora delar av det gastro- och urologiska panoramat.

Vi söker nu en anestesisjuksköterska till vår operationsverksamhet. Som anestesisjuksköterska kommer du att vara en viktig nyckelperson för att få verksamheten att nå sina mål. För att trivas i rollen behöver du vara konstruktiv, positiv och ha en hög social kompetens. Vi arbetar med korta beslutsvägar, där långsiktighet och kvalitet är ledord. Vi ser gärna att du bidrar med din erfarenhet och nytänkande i arbetet med att utveckla den framtida vården.

Du kommer att arbeta i en mycket effektiv organisation med ett professionellt team som hjälper dig att leverera specialistvård med en mycket hög medicinsk kvalitet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:

  • är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesivård, erfarenhet av gastroenterologi, urologi eller allmänkirurgi är meriterande
  • ser en utmaning och glädje i att arbeta i en helt ny verksamhet, med möjlighet att påverka ditt arbete
  • har en flexibel personlighet, är lösningsfokuserad och har lätt att kommunicera och samarbeta – en lagspelare!
  • är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete

För ytterligare information kontakta VD Mattias Block mattias.block@gastrocenter.se eller Driftschef Camilla Rainé camilla.raine@ghp.se.

Välkommen att höra av dig!

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska

GHP Specialty Care AB